top of page
FIONA.png
Sov Sødt
Fiona

Slut med dårlig samvittighed, over at din hund er alene hjemme:-)

Hvis du ønsker, at give din hund en dejlig hverdag med venner og leg, mens du er på arbejde, så er Hundehaven det rette sted.

Her bliver din hund forkælet med oprigtig hundekærlighed, respekt og anerkendelse. De er meget fleksible og stabile, så du kan stole på, at din hund er i de bedste hænder. Din hund sover dejligt efter en dag med vennerne, så du skal ikke stresse hjem fra arbejde. Det kan ikke blive bedre...

Charlotte Lindebod

Efter vi havde fået vores dejlige boxerhan Walther, ændrede vores arbejdsforhold sig således at hverdagens lufteture med ham ofte var svære at nå. Vi tog kontakt til Betina, som udover at have et kæmpe hjerte til hunde, også har en meget professionel tilgang til de udfordringer det kan give at have en hund.

Når Walther har været afsted i Hundehaven, kommer han glad og velstimuleret hjem. Vi sætter stor pris på det de kan og vil ikke undvære det.

Tusind tak søde Betina. . . 

Mange hilsner fra familien Klit

Sov Sødt
Wilma

Et tilfælde fik mig i kontakt med Betina...og et tilfælde af dem man glædes over. Wilma, min Franske Bulldog elsker "vennerne i klubben" og hun har endda fået sig en lille kæreste... Jeg mærker min hunds glæde, når hun kommer hjem efter en omgang fest og farver, hvor hun har leget og hygget med de andre hunde, store som små. For det er en skøn blandet flok af hunde, som går i Hundehaven. Jeg glædes over at se billeder og videoer, som dagligt bliver lagt op i hundenes dagbog på Facebook. Her kan jeg med egne øjne se, den glæde hundene har.

Betina er et sødt og kærligt menneske og hendes adfærd er med til at skabe ro og dynamik i flokken, så jeg er 100% tryg ved at sende Wilma afsted på nye oplevelser.
Stor tak for det... 

Kærlig hilsen Susanne

Logrende hale, afbalanceret hund og god samvittighed...

Hele familien - hund og mennesker - glæder os over at Eddie er kommet med på holdet. Vores livlige og meget sociale hund får i Hundehaven, ikke blot dækket sit behov for motion, men også sit behov for at lege med andre hunde. Det er en stor lettelse at kunne tage afsted på arbejde med god samvittighed. Den hund vi kommer hjem til nu er ikke hungrende efter samvær og motion, men møder os glad, rolig og afbalanceret.

Det er en fornøjelse der går lige i hjertet... Hvor er det godt at vi fandt frem til jer. 

Kæreste Betina.
Vi takker dig af hele vores hjerte for din fantastiske, skønne dejlige feriepasning af vores dejlige lille Carla. Vi var ikke tvivl om hvor godt hun har haft det hos dig, da vi så hende igen, og det er vi rigtig glade for.
Vi må tilstå, at hun de første dage helt sikkert har savnet dig og dine hunde. Var vi ikke kommet tilbage, ville hun have elsket at blive hos jer.
Hun har nu vænnet sig til at være hjemme igen og er helt i balance. Tror hun savner jeres selskab, så vi håber at mødes i en af skovene ved lejlighed.
Vi vil anbefale dig til alle i vores netværk.
Vi giver Logrende Haler 5 poter
🐾🐾🐾🐾🐾


Kærlig hilsen Gitte og Peter

Det er dejligt med hjælp fra Hundehaven Logrende Haler, når lange arbejdsdage spiller ind, for så ved vi ved at vores hund Bonzo, er blevet stimuleret og godt luftet af. Han "danser" af glæde, når de kommer, for så ved han at han skal i dagpleje..


Sanne og Ib

bottom of page